تیغه چاقو لیلی مجنون نیز از قسمت های مختلفی تشکیل شده است که می توان از برخی از آنها برای کارهای مختلف استفاده کرد.
این قسمت از چاقو لیلی مجنون سرآشپز شما جایی است که همه جادوها اتفاق می افتد، به دنبال تیغه ای باشید که از فولاد بادوام و هندسه لبه برتر ساخته شده است .
این قسمت پهن تر لبه برش تیغه، نزدیک ترین قسمت به دسته است، که برای خرد کردن اقلام سفت تر مانند آجیل، هویج، کدو یا حتی استخوان ایده آل است زیرا قوی ترین قسمت لبه برش است.
اینجاست که تیغه به نقطه ای می رسد که می توان از آن برای برش های ظریف و کارهای ظریف و با جزئیات استفاده کرد.
برای مثال، میتوانید از نوک چاقو لیلی مجنون سرآشپز خود برای ایجاد برشهای راهنما در مواد سفت مانند خربزه، کدو سبز و سایر سبزیجات متراکم پاییزی استفاده کنید.
همچنین می توان از آن برای سوراخ کردن، سوراخ کردن و جدا کردن سینوس از گوشت استفاده کرد.
این لبه ضخیم تیغه است که در مقابل لبه برش قرار دارد و از دسته تا نوک آن امتداد دارد. می توان از آن برای تراشیدن مواد و سایر کارهای غیر برش مانند پوسته پوسته کردن ماهی استفاده کرد.
وقتی نوبت به مواد مورد استفاده برای ساخت تیغههای چاقوی سرآشپز میرسد، میتوانید انواع مختلفی را انتخاب کنید، از جمله فولادهای ارزان قیمت، فولادهای درجه یک، تیتانیوم و حتی سرامیک.
دانستن مواد مورد استفاده برای ساخت چاقو لیلی مجنون سرآشپز برای نگهداری و مراقبت ضروری است. اگر به دنبال بهترین تیغه های چاقو لیلی مجنون از نظر عملکرد هستید، فولاد راهی برای رفتن است.
فولاد با کربن بالا که از کربن و آهن ساخته شده است، در مقایسه با فولاد ضد زنگ گزینه ارزان تری است. در حالی که لبه را به خوبی نگه می دارد و تیز کردن آن آسان تر است، همچنین مستعد زنگ زدگی، لکه ها و اکسیداسیون است.
تیغه های فولادی چاقو لیلی مجنون با کربن بالا واقعا برای سرآشپزهای حرفه ای ایده آل هستند، به جای آشپزهای معمولی خانگی که ممکن است به اندازه کافی از چاقو لیلی مجنون خود مراقبت نکنند.
از سوی دیگر، فولاد ضد زنگ از آهن، کروم، مقداری کربن و آلیاژهای دیگر ساخته شده است که باعث می شود در برابر خوردگی مقاومت بیشتری داشته باشد.