فواید و منع مصرف خرمای کبکاب مشکین درخت خرما از خانواده درختان نخل Arecaceae است و میوه آن خرما است. فواید سلامتی دارد، اما منع مصرف و عوارض جانبی نیز دارد. بیایید در مورد تاریخ زیر بیشتر بدانیم:
منشا آن ناشناخته است، اما اعتقاد بر این است که بومی سرزمین های سراسر عراق است. امروزه در بسیاری از مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری جهان کشت می شود.
این میوه چسبناک منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبرهای غذایی، فلاونوئیدها و غیره است. و وجود این ترکیبات آنها را برای سلامتی ما بسیار مفید می کند. بیایید ببینیم که چه چیزی به فواید و منع مصرف خرما مربوط می شود:
به رفع یبوست کمک می کند مصرف منظم و متوسط خرما به دلیل وجود فیبرهای غذایی در آن در رفع یبوست بسیار مفید است. وجود فیبرهای غذایی آن را به یک ملین طبیعی تبدیل می کند که حرکات روده را تنظیم می کند و دفع مناسب مواد زائد را از بدن تضمین می کند.
یبوست می تواند منجر به بسیاری از مشکلات سلامتی دیگر شود، بنابراین از بین بردن یبوست خطر ابتلا به بیماری های مرتبط را نیز کاهش می دهد.
برای رفع یبوست مقداری خرما را یک شب در آب خیس کنید و صبح (با معده خالی) بخورید. فیبر محلول موجود در خرما به تسهیل دفع مدفوع و همچنین حفظ سلامت معده کمک می کند.
استخوان ها را قوی می کند همه ما می دانیم که کلسیم نقش مهمی در تعیین استحکام استخوان های ما دارد و کمبود آن می تواند استخوان های ما را ضعیف کرده و منجر به پوکی استخوان و سایر بیماری های مرتبط شود.
با این حال، سلامت استخوان های ما نه تنها توسط کلسیم، بلکه توسط سایر مواد مغذی مانند سلنیوم، مس، منیزیم، منگنز و غیره تعیین می شود.
خرما منبع خوبی از مواد مغذی حیاتی مانند سلنیوم، منگنز، مس و منیزیم است و همه این مواد معدنی نقش مهمی در بهبود سلامت استخوانها و قویتر کردن استخوانهای ما دارند.
مصرف منظم خرما نه تنها استخوان های ما را تقویت می کند، بلکه تراکم استخوان را افزایش می دهد و خطر پوکی استخوان را کاهش می دهد.
کاهش خطر کم خونی خرما منبع خوبی از آهن است که یک ماده مغذی حیاتی است که عملکردهای مهم بسیاری از جمله انتقال اکسیژن به هر سلول بدن، کمک به تشکیل هموگلوبین، تنظیم دمای بدن، حفظ سلامت اعصاب و تامین بسیاری از کارها را انجام می دهد. مزایای دیگر