در قرن هجدهم، کیمیاگر آلمانی یوهان فردریش بوتگر این فرمول را کشف کرد و ساخت خمیر سخت ظروف چینی در اروپا و همچنین در آسیا آغاز شد.
تاریخچه این ماده الهام بخش سازندگان کنونی مانند مارک آرمیتانو دومینگو 26 ساله است که در منهتن زندگی می کند و شرکت آرمیتانو دومینگو سرامیک خود را که قبلا به نام Botticelli Ceramics شناخته می شد در سال 2016 راه اندازی کرد.
آقای دومینگو که بشقابها و تابلو نقاشی ، سینیها و فنجانهایی میسازد که اغلب دارای نقوش گیاهشناسی هستند.
میگوید: «بهمحض اینکه فهمیدم تاریخچه چینی دیوانهکننده، پیچیده و جالب است، کاملاً گیر کردم. ژوئیه گذشته، او اولین سفارش خود را برای یک سرویس کامل شام، شامل بشقاب برای بیست میز میز، تکمیل کرد.
همچنین الهام بخش کلکسیونرهای چینی و ظرف یکبار مصرف از جمله راشل تاشجیان، 32 ساله، نویسنده و منتقد مد در بروکلین بود.
پس از دریافت مجموعه ای از چینی هاویلند از مادربزرگش زمانی که خانم تاشجیان در بیست سالگی بود، شروع به جمع آوری قطعات چینی کرد.
او گفت: «این احساس وجود دارد که این چیزی است که شما می توانید در مورد آن بیاموزید، و یک بورس تحصیلی برای آن وجود دارد.
خانم تاشجیان موافقت کرد که تمایل به ایجاد احساس جشن بیشتر در هر وعده غذایی در میان کسانی که به طور معمولی از چینی های خوب استفاده می کنند، فراگیر شده است.
او گفت: «مردم میخواهند به روشهای کوچک بیاهمیت باشند. خودکار رنگی فانتزی“ما شروع کرده ایم به برتری بیشتر برای لذت.”
او از بشقاب های Haviland خود که با طرح رز صورتی و طلایی تزئین شده است.
در مهمانی های شام با دوستان خود استفاده کرده است. من اسپاگتی درست میکردم یا فقط پیتزا سفارش میدادم، اما استفاده از چینی باعث ایجاد حسی فراتر از چیزی میشد که بیایید همه با هم بنوشیم یا یک فیلم ببینیم.»
- منابع:
- تبلیغات: