کنجاله کنجد ایرانی که پس از عصاره گیری روغن به دست می آید، به دلیل وجود پروتئین با کیفیت بالا، دارای ویژگی های غذایی استثنایی است.
تعادل فوق العاده ای از اسیدهای آمینه در آرد کنجد بدون چربی وجود دارد.
پروتئین کنجد سرشار از سیستئین و متیونین (6.1٪) است، اسیدهای آمینه حاوی گوگرد.
اینها معمولاً اسیدهای آمینه محدود کننده در گیاهان حبوبات با محتوای لیزین کم (3.1٪) هستند.
کیک دانه کنجد سفید خام معمولاً به عنوان مکمل پروتئینی در صنایع خوراک دام استفاده می شود.
علاوه بر این، از آن به عنوان یک منبع عالی مکمل در بسیاری از محصولات غذایی برای افزایش کیفیت و محتوای پروتئین استفاده می شود.
ارزش غذایی محصولات غذایی با مکمل دانه کنجد همراه با بادام زمینی و سویا به طور موثری افزایش یافته است.
اینها همچنین برای افزایش وضعیت تغذیه ای برخی از غذاهای از شیر گرفتن برای نوزادان استفاده می شوند.
روغن کنجد افغانستان تصفیه شده روغنی با کیفیت به حساب می آید، زیرا دارای دسته ای از آنتی اکسیدان ها است که ماندگاری آن را افزایش می دهد و طعم و مزه محصولات دیگر را افزایش می دهد.
این باعث می شود که آن را به یک عنصر ایده آل در محصولات غذایی مختلف تبدیل کند.
روغن کنجد پس از تفت دادن به دلیل وجود آنتی اکسیدان های طبیعی مختلف در برابر ترشیدگی مقاوم می شود.
علاوه بر این، طعم بو داده کنجد پوست کنده نمکی طعم محصولات سرخ شده را بیشتر می کند. در کشورهای آسیایی و به ویژه در آفریقا از کنجد به عنوان چاشنی استفاده می شود .
- منابع:
- تبلیغات: